Hoppa till innehåll

Kurser

Bild på kursdeltagare

Årets kurser och seminarier

Föreningen har bildats bland annat för att underlätta erfarenhetsutbyte och ta fram skräddarsydda utbildningar till självkostnadspris. Vi vill öka både professionalism och status för alla som arbetar inom branschen. I höst erbjuder vi två olika utbildningar.

Allmänt om våra kurser

Antalet deltagare begränsas normalt till ca 20-25 personer för att möjliggöra ett konstruktivt nätverkande. Om vi inte får tillräckligt med deltagare kan vi tvingas att ställa in en planerad kurs. Men vi försöker alltid hålla en kurs även om antalet deltagare är få.

Vi kan också anordna kurser på beställning. Ta kontakt med oss via info@fardtjanst.nu för mer information.

Anmälan är bindande, men deltagandet kan överlåtas till annan från samma organisation.
Anmälan måste normalt göras senast fyra veckor före kursstart. I mån av plats tar vi naturligtvis emot anmälningar senare. I avgiften ingår kaffe och måltider samt dokumentation och kursintyg. Dokumentationen på visade bilder, domar med mera lämnas på ett USB-minne.

De rabatterade priserna för medlemmarna är föreningens självkostnadspris. Moms tillkommer på samtliga priser.

Varje kursdeltagare bokar själv sitt boende. Det finns ett flertal hotell i närheten. Om man önskar bo Ersta Konferens – där kursen hålls – så finns där ett fåtal rum. Ersta konferens, hotell & terrass ligger innanför portalen till Erstagtan 1. Receptionen till hotellet och konferensen ligger direkt till höger på adressen Erstagatan 1K. Hur man tar sig till Ersta Konferens man man se på www.sl.se eller Google Maps.

På tvådagarskurserna serveras en middag på kvällen om intresse finns från deltagarna.

Vi kommer inte att distribuera några kursböcker – men de finns tillgängliga som pdf-filer på vår hemsida! https://fardtjanst.nu/handbocker/ .
Boken finns också att köpa via SKR https://webbutik.skr.se/sv/artiklar/fardtjansthandbok.html

Hösten 2022

Kurser

  • Kurs 1: Grundkurs i Färdtjänstkunskap- 2 dagar. 8 – 9 november, 2022. Anmäl Dig nedan!
  • Kurs 2: Kurs i Riksfärdtjänst – 1 dag. 10 november, 2022. Anmäl Dig nedan!

Jag har läst och godkänner Svenska Färdtjänstföreningens villkor för anmälning och avanmälning samt tar del av information om hantering av personuppgifter.

Så hanteras dina personuppgifter

Svenska Färdtjänstföreningen databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Vi kan också komma att skicka information om kommande verksamhet vilket du har rätt att avböja.

Enligt GDPR har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Svenska Färdtjänstföreningen – du hittar kontaktinformationen i sidfoten längst ner på denna webbplats.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara