Hoppa till innehåll

Kurser

Bild på kursdeltagare

Årets kurser och seminarier

Föreningen har bildats bland annat för att underlätta erfarenhetsutbyte och ta fram skräddarsydda utbildningar till självkostnadspris. Vi vill öka både professionalism och status för alla som arbetar inom branschen. Denna säsong erbjuder vi två olika utbildningar.

Allmänt om våra kurser

Antalet deltagare begränsas normalt till ca 20-25 personer för att möjliggöra ett konstruktivt nätverkande. Om vi inte får tillräckligt med deltagare kan vi tvingas att ställa in en planerad kurs. Men vi försöker alltid hålla en kurs även om antalet deltagare är få.

Vi kan också anordna kurser på beställning. Ta kontakt med oss via info@fardtjanst.nu för mer information.

Anmälan är bindande, men deltagandet kan överlåtas till annan från samma organisation. Anmälan måste göras senast 4 veckor före kursstart. I mån av plats tar vi naturligtvis emot anmälningar senare. I avgiften ingår kaffe och måltider samt dokumentation och kursintyg. Dokumentationen på visade bilder, domar mm lämnas på ett USB-minne..
De rabatterade priserna för medlemmarna är föreningens självkostnadspris. Moms tillkommer på samtliga priser.
På samtliga kurser, workshop och konferens ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch.

Varje kursdeltagare bokar själv sitt boende. Om man önskar bo på Ersta hotell tar man kontakt själv kontakt med hotellet https://www.erstadiakoni.se/verksamheter/bo-och-motas/hotell/ersta-hotell/ . Man kan också boka via www.booking.com  www.hotels.com eller motsvarande om man vill.

Vi kommer inte att distribuera några kursböcker – men de finns tillgängliga som pdf-filer på vår hemsida! https://fardtjanst.nu/handbocker/ .
Boken finns också att köpa via SKR https://webbutik.skr.se/sv/artiklar/fardtjansthandbok.html


Hösten 2023

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)  vid bedömning av färdtjänst och riksfärdtjänst

Fredag 22 september klockan 10-12 via Teams. Anmälan till webbinariet gör du här via Svensk Kollektivtrafik.

Kurser

  • Kurs 1 – Baskurs i färdtjänst. 2 dagar. Tisdag – onsdag 24 – 25 oktober. Kl 09.30 -17.00 samt dag 2 Kl 8.30 – 15.30. Kostnad: 6550:- (medlem) 7600:- (icke-medlem), pris ex. moms. Plats: Ersta konferens. Länk till kursanmälan.
  • Kurs 2. Kurs i Riksfärdtjänst – 1 dag. Torsdag den 26 oktober. Kl 09.30 -16.30. Kostnad: 2950:- (medlem) 3300:- (icke-medlem) Moms tillkommer. Plats: Ersta konferens.
    Länk till kursanmälan.

OBS Logi ingår ej och bokas separat av deltagarna. Scrolla nedåt för att komma till anmälan!

Anmälan till kurser nedan


Jag har läst och godkänner Svenska Färdtjänstföreningens villkor för anmälning och avanmälning samt tar del av information om hantering av personuppgifter.

Så hanteras dina personuppgifter

Svenska Färdtjänstföreningen databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Vi kan också komma att skicka information om kommande verksamhet vilket du har rätt att avböja.

Enligt GDPR har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Svenska Färdtjänstföreningen – du hittar kontaktinformationen i sidfoten längst ner på denna webbplats.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara