Kurser

Bild på kursdeltagare

Årets kurser och seminarier

Föreningen har bildats bland annat för att underlätta erfarenhetsutbyte och ta fram skräddarsydda utbildningar till självkostnadspris. Vi vill öka både professionalism och status för alla som arbetar inom branschen.

Allmänt om våra kurser

Vår förhoppning är att under våren 2022 återgå till vårt vanliga sätt att bedriva kurser. Nedan presenterar vi vårens tre kurser, en workshop samt två seminarier.

Antalet deltagare begränsas normalt till ca 20-25 personer för att möjliggöra ett konstruktivt nätverkande. Om vi inte får tillräckligt med deltagare kan vi tvingas att ställa in en planerad kurs. Men vi försöker alltid hålla en kurs även om antalet deltagare är få.

Vi kan också anordna kurser på beställning. Ta kontakt med oss via info@fardtjanst.nu för mer information.

Anmälan är bindande, men deltagandet kan överlåtas till annan från samma organisation.
Anmälan måste normalt göras senast fyra veckor före kursstart. I mån av plats tar vi naturligtvis emot anmälningar senare. I avgiften ingår kaffe och måltider samt dokumentation och kursintyg. Dokumentationen på visade bilder, domar med mera lämnas på ett USB-minne.

De rabatterade priserna för medlemmarna är föreningens självkostnadspris. Moms tillkommer på samtliga priser.

Varje kursdeltagare bokar själv sitt boende. Om du önskar bo på Scandic Ariadne (där kursen hålls), kan du boka till ett förutbestämt pris – 1350 kronor/natt. Det går att boka från och med nu till och med en månad innan ankomst. Mer info under respektive kursinformation.

Vi kommer inte att distribuera några kursböcker – men de finns tillgängliga som pdf-filer på vår hemsida! https://fardtjanst.nu/handbocker/ .
Boken finns också att köpa via SKR https://webbutik.skr.se/sv/artiklar/fardtjansthandbok.html

Våren 2022

Vårens kursprogram är snart avslutat. Välkommen igen till hösten!

Kurser

  • 3 -4 maj. Fortsättningskurs Färdtjänst – Henry Freij, Scandic Ariadne, Stockholm

Jag har läst och godkänner Svenska Färdtjänstföreningens villkor för anmälning och avanmälning samt tar del av information om hantering av personuppgifter.

Så hanteras dina personuppgifter

Svenska Färdtjänstföreningen databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Vi kan också komma att skicka information om kommande verksamhet vilket du har rätt att avböja.

Enligt GDPR har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Svenska Färdtjänstföreningen – du hittar kontaktinformationen i sidfoten längst ner på denna webbplats.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara